• CSR

Som pensionsselskab har vi først og fremmest et ansvar for at sikre et så godt afkast som muligt til vores kunder, og vi har også et ansvar for, at investeringerne sker ansvarligt og understøtter en bæredygtig udvikling.

Vi har en politik for ansvarlighed og bæredygtighed på investeringsområdet, der er baseret på veldefinerede og anerkendte internationale principper om menneskerettigheder, korruption og miljø. Formålet med politikken er at understøtte, at vores investeringer bidrager til en bæredygtig og ansvarlig udvikling.

Læs vores politik for ansvarlighed og bæredygtighed

Beholdninger

I AP Pension ønsker vi at være gennemsigtige om vores tilgang til ansvarlige investeringer, så kunder kan se, hvad deres pensionsopsparing er investeret i. To gange årligt opdaterer AP Pension listerne over, hvilke aktier, fonde, forvaltere, stats- og virksomhedsobligationer vi investerer i.

Aktier

Statsobligationer

Virksomhedsobligationer

Unoterede investeringer

Fonde med børsnoterede aktiver

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.