• CSR

Hvis du bliver ramt af en ulykke og får varige mén, har du mulighed for at få en skattefri engangsudbetaling. Størrelsen på udbetalingen afhænger af, hvor stort et mén du får.

Sådan er du dækket

Hvis du bliver ramt af en ulykke og får varige mén, har du mulighed for at få en skattefri engangsudbetaling. Størrelsen på udbetalingen afhænger af, hvor stort et mén du får.

Du kan læse mere om din dækning på Min Pension

Sådan bruger du din ulykkesforsikring
  1. Hent en skadeanmeldelse her. Du kan også ringe til AP Pension på 3916 9902.
  2. Udfyld skadeanmeldelsen, og send den til AP Pension, Østbanegade 135, 2100 København Ø. Du er også velkommen til at scanne ansøgningen og sende den via 'Skriv til os' på appension.dk/kontakt. Her skal du vælge muligheden 'Jeg er blevet syg'.

Når vi har modtaget din anmeldelse, indhenter vi de nødvendige lægelige oplysninger om ulykken, herunder også en eventuel størrelse på dit mén. Vi kontakter dig og fortæller, om du har ret til en udbetaling, samt hvor stor udbetalingen i givet fald er, når vi har modtaget og vurderet alle nødvendige oplysninger.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.