• CSR

Du kan møde svære udfordringer hele livet

Hvis du ikke har det godt, eller hvis helbredet skranter, kan du få hjælp og rådgivning af vores helbredsvejledere i AP Care. Når vi møder svære udfordringer, mistrivsel eller sygdom, har vi ikke altid overskuddet eller ressourcerne til selv at klare os igennem det. I AP Pension har vi hænder og hjerter klar til at gribe dig, uanset om det drejer sig om udfordringer i forbindelse med dit arbejde eller hjemme hos familien.

Kontakt AP Care

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op i løbet af 48 timer.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os. Telefonerne er åbne mandag til torsdag mellem klokken 08.00 og 16:30 og fredag mellem klokken 08:00 og 16:00

Har du brug for konkret behandling via AP Sundhedsforsikring, som eksempelvis psykolog, fysioterapeut eller lignende? Så få hurtig hjælp ved at kontakte sundhedsforsikringen direkte på telefon 7010 0117 eller anmeld din skade her

Få rådgivning og hjælp med AP Care allerede i dag

Som kunde i AP Pension kan du få hjælp af AP Care. Gennem en fortrolig og omsorgsfuld samtale hjælper vi med at finde ud af, hvad der skal til, for at du får det bedre.

Vores helbredsvejledere har tavshedspligt. Det betyder, at hverken din arbejdsgiver eller andre bliver informeret om din henvendelse, medmindre vi aftaler det.

Mangler du overskud, eller skranter helbredet?

Sundhed handler ikke kun om at være i god fysisk form eller at have sunde vaner. Det handler også om dit mentale helbred, og om du trives. Men for mange kan det træde i baggrunden i en travl hverdag.

Det kan være, at du overser symptomer, som ikke umiddelbart får dig til at reagere, men som alligevel kan være tegn på, at noget ikke er, som det skal være. Det kan f.eks. være, at du gennem længere tid har haft svært ved at trække vejret helt ned i maven, koncentrere dig, eller at du generelt er i dårligt humør og let bliver irriteret eller ked af det.

Det kan også være, at du har symptomer, som du har svært ved at forklare, f.eks. prikken i fingre, mavesmerter, rastløshed eller et stigende forbrug af f.eks. alkohol, medicin eller cigaretter.

Du kan altid kontakte os. Og vi vil gerne tale med dig om problemerne så tidligt som mulig. Så tag fat i os så snart du mærker, at noget ikke er, som det plejer. 

Hvem er AP Care?

I AP Care har vi et hold dygtige helbredsvejledere, der har erfaring inden for sundhed, kommunale forløb og generel vejledning om trivsel. De kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. De kan blandt andet anbefale en behandling, og de kan give dig et overblik over dine muligheder og rettigheder i sundhedssystemet.

Helbredsvejlederen vil være din tovholder og sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation, ligesom de løbende vil følge op med dig.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.