• CSR

Forsikring ved visse kritiske sygdomme

Med en forsikring ved kritisk sygdom får du udbetalt et skattefrit engangsbeløb, hvis du bliver ramt af én af de kritiske sygdomme, som forsikringen dækker. Det giver dig og din familie større økonomisk frihed til for eksempel at søge ekspertbehandling i udlandet, tage orlov fra arbejdet, afdrage på gæld eller opfylde de drømme, I endnu ikke har udlevet.

Sådan er du dækket

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, som opfylder diagnosekriterierne i de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser, har du mulighed for at få en skattefri engangsudbetaling. Det vil give dig et økonomisk råderum, så du kan koncentrere dig om at blive rask. AP Pension tilbyder også et gratis medlemskab af Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse eller Hjernesagen.

Du kan se, hvordan du er dækket på Min Pension eller i vores app, Mobil AP. Du kan se, hvordan du henter den her. 

Sådan bruger du din forsikring
  1. Du kan udfylde en digital ansøgningsblanket ved at klikke her.
  2. Når du har udfyldt alle nødvendige oplysninger i ansøgningen, skal du underskrive med NemID/MitID ved at klikke på ’Send’. Derefter bliver ansøgningen sendt automatisk til os.

Når vi har modtaget din ansøgning, vurderer vi, om vi mangler flere oplysninger og indhenter i så fald oplysningerne hos læge eller sygehus. Herefter vurderer skadebehandleren og evt. en lægekonsulent de lægelige oplysninger, og vi vil efterfølgende sende afgørelsen til dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 3916 9902.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.