• CSR

Få overblik over din sundhed med Falck Pulse

AP Pension og Falck Healthcare har indgået et samarbejde om appen Falck Pulse, da vi gerne vil tilbyde dig og vores øvrige kunder en videnskabelig tilgang til at arbejde med sundhed.

Som kunde i AP Pension får du gratis adgang til Falck Pulse, der er et intelligent, digitalt sundhedsunivers med en holistisk tilgang til at inspirere og motivere dig til at arbejde aktivt med en sundere livsstil - både hvad angår dit sind, din krop og din livsstil.

Baseret på dine inputs og et robust datagrundlag fra andre brugere kan Falck Pulse udregne din individuelle Health Score og løbende give dig råd og vejledning. Appen kan også hjælpe dig med at sætte personlige mål for, hvordan du kan forbedre din sundhed.

Sådan kommer du i gang med Falck Pulse

Det er nemt at komme i gang. Du skal blot klikke på linket herunder og udfylde formularen. Herefter vil du modtage en e-mail med en licenskode og vejledning til, hvordan du opretter dig som bruger.

Allerede bruger?

Er du allerede oprettet som bruger på Falck Pulse, kan du nemt logge ind på din profil via web-løsningen ved at klikke på nedenstående link. 

Gå til Falck Pulse (web-versionen)

Har du spørgsmål, så skriv til falckpulse@appension.dk

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem klokken 8.00 og 15.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.