• CSR

Samfundsansvar i AP Pension

Ansvarlig virksomhed og samfundsansvar betyder, at AP Pension drives på en måde, som fastholder vores værdier, viser respekt for mennesker, samfund og miljø samt imødekommer de forventninger, som omverdenen har til os.

AP Pension er desuden tæt forbundet med det danske velfærdssystem, samtidig med at vi har investeringer placeret rundt om i hele verden. Derfor skal vi tage et særligt ansvar for at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor. Det er et arbejde, vi gerne vil være åbne omkring og hele tiden forbedre.

Samfundsansvar er forankret i den øverste ledelse og tager både afsæt i vores rolle som arbejdsplads, forsikringsselskab og investor. Du kan læse mere om de konkrete indsatser i vores CSR-rapport, ligesom vi har gjort vores politik på området offentlig tilgængelig.

Læs AP Pensions CSR-rapport 2021

Læs mere om vores politik for ansvarlig virksomhed og samfundsansvar her

Tidligere års CSR-rapporter

Læs AP Pensions CSR-rapport 2020

Læs AP Pensions CSR-rapport 2019 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.