• CSR

Generalforsamling

Foreningen AP Pension f.m.b.a. holder hvert år ordinær generalforsamling. Datoen for generalforsamlingen i 2022 melder vi ud i starten af det nye år, blandt andet her på siden, men vi kan allerede nu fortælle, at den foregår i Aarhus.

Kunder i Foreningen AP Pension f.m.b.a. kan deltage, men det er kun de delegerede, der har stemmeret på generalforsamlingen. De delegerede vælges af og blandt kunderne og repræsenterer kundernes interesser. Det er de delegerede, der på generalforsamlingen vælger medlemmer af bestyrelsen for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

Læs mere om valget af delegerede

Bestyrelsesformandens beretning og den adm. direktørs gennemgang af året

AP Pension holdt den 13. april 2021 sin årlige generalforsamling. Den aktuelle coronasituation satte en stopper for et fysisk fremmøde til dette års generalforsamling, og derfor blev den for første gang i AP Pensions historie afholdt fuldt elektronisk, hvor 223 delegerede, der repræsenterede mere end 50.000 stemmer, deltog.

Herunder kan du se bestyrelsesformand i AP Pension, Niels Dengsø Jensen, afgive bestyrelsens beretning for 2021, og adm. direktør, Bo Normann Rasmussen, gennemgå årets resultater.

Bestyrelsesformand Niels Dengsø Jensen

Adm. direktør Bo Normann Rasmussen

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.